Als Best-AgerModel en Influencer ervaar ik dagelijks dat de wereld draait om jeugdigheid. De druk om zo lang mogelijk jong te blijven is groot. Rimpels worden weggewerkt, het liefst nog voor ze verschijnen. Grijs haar wordt zo snel mogelijk geverfd en menig vrouw pijnigt zich met strenge diëten.

“Vrouwen hebben geen houdbaarheidsdatum”

Waarom eigenlijk? Voor ouder worden hoeven wij ons niet te schamen. Vrouwen hebben geen houdbaarheidsdatum. Sterker nog, ouder worden heeft heel veel onderbelichte mooie kanten.

Grijs haar is prachtig. Ouder worden is mooi. Juist dat mag in mijn ogen veel vaker gezegd worden en dat is dan ook precies waar het om draait in mijn blog. Positieve berichten, tips en een gezonde dosis lifestyle-inspiratie voor de ouder wordende vrouw. Of het nu gaat om fitness-oefeningen, de juiste oog-crème, of de onzekerheden die komen kijken bij het laten uitgroeien van grijs haar.

 

Ik ben zelf de trotste eigenaar van een volledig grijze coupe. Natuurlijk ging project ‘van blond naar grijs’ gepaard met de nodige twijfels en onzekerheden. Maar ondertussen ben ik blij en ontzettend trots op mijn grijze haren. Ook leuk meegenomen, de complimentjes vliegen mij rond de oren. In tegenstelling tot wat er gezegd wordt, zie ik er niet ouder uit en heeft het mijn sexappeal een boost gegeven. Ik krijg nu een andere vorm van aandacht. Grijs haar is hip en ik start met alle plezier persoonlijk een grijsrevolutie.

Ik kijk uit naar jullie reacties!